top of page
bgImage

Massage Service prijzenlijst


 Massage Praktijk Gisele bij u aan huis!


Voeten/Handenmassage

Zonder dat je het merkt, hebben je voeten heel wat te voorduren. Tijdens het sporten, lopen en ook gewoon als je stilstaat. Vergeet niet dat ze elke dag opnieuw je hele lichaamsgewicht dragen. En hoewel je je misschien regelmatig laat masseren, worden de voeten vaak vergeten. Tijd om daar verandering in te brengen met een voetmassage!


60 min -   50 euro

75min-    70  euro

100min-100 euro


Relaxmassage

De naam zegt het al...

Alles is erop gericht om je tot ontspanning te brengen. De basismassage wordt gegeven vanuit een klassieke relaxmassage. ik geef je knedingen en intuïtief met warmte, aandacht, respect en gevoel!

Hierdoor ontstaat een natuurlijke en fijne manier van aanraken die erg ontspannen aanvoelt. De ontspanningsmassage is een lichaamsmassage ,waarbij een warme of koude massageolie wordt

gebruikt. Naar keuze worden voeten, benen, rug, armen, nek tot aan het gezicht toe gemasseerd. Een gehele lichaamsmassage is uiteraard ook mogelijk.


60 min - 50euro

75 min - 70euro

90 min - 100 euro

Sport Massage

Bij een sportmassage wordt stevig gemasseerd, waarbij bijvoorbeeld bindweefsel wordt losgemaakt en knopen uit je spieren worden gehaald. Daarvoor moet er diep in de spieren worden gemasseerd, wat soms niet prettig aanvoelt. Bedenk dan dat je even door een zure appel heen moet bijten, voordat je je beter gaat voelen. Je lichaam geeft met deze pijn namelijk aan dat er iets niet goed zit, daarom ben ik er om uw spieren los te maken!

Een sportmassage verbetert de doorbloeding van je spieren, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Daarmee wordt het herstel van je lichaam bevordert en voorkom je blessures door overbelasting van je spieren.


60 min -50  euro

75 min -  70   euro 

90 min - 100 euro

HoofdMassage

Door spanning en stress kan het hoofd-, nek- en schoudergebied vaak stijf aanvoelen. Een massage is dan heerlijk. Je hoofd en schouders zijn belangrijke energiecentra in je lichaam. Als je gestrest of boos bent, hopen spanningen zich op en krijg je hoofdpijn, pijn in de nek of in het schoudergebied. Een hoofdmassage kan je dan wat verlichting geven.

hoofdmassages bied ik GRATIS aan in combinatie met 1 van de bovenstaande Massages! of hier rechts >>>>>Schouder,Nek Rug Massage

Een schoudermassage wordt gebruikt om dieper weefsel los te maken, zoals knopen en vastzittende spieren. Tijdens de massage werken we de diepere lagen (fascia) los. Dit gebeurt door vloeiende en trage bewegingen te maken. Mensen ervaren deze massage heel verschillend. Sommigen hebben pijn, andere vinden intense kneed bewegingen juist lekker. Wat logisch is als je spieren vast zitten,.

Je kan zelf aangeven wat je aangenaam vind!


60 min - 50 euro

70 min - 70 euro

90 min - 100 euro


Bel mij nu voor een Afspraak!

0636179618

Massages van Gisele zorgen voor rust en balans  en Lichaam en Geest!

Giselemence Sewkaransing

bottom of page